ZEMST KAMPIOEN!

Jigo-Tai Zemst heeft op zondag 26 november voor de derde keer in 4 jaar tijd de titel behaald in de Callant Cup. Nadat Zemst vorig seizoen degradeerde naar 3de klasse omwille van veel blessureleed, hebben de judoka’s van Jigo-Tai zich dit jaar stevig herpakt.

Bij aanvang van deze editie van de Callant Cup waren de titelverwachtingen voor Zemst gering. Er werd namelijk deelgenomen zonder een judoka in de gewichtsklasse tot 66kg. Dit maakte dat elke wedstrijd met een 0-1 achterstand zou aangevangen worden. De judoka’s van Jigo-Tai lieten dit echter niet aan hun hart komen en behaalden in totaal 26 individuele overwinningen. Dit volstond voor de eerste plaats en zo kroonde Zemst zich andermaal tot kampioen.

Volgend seizoen zal er dus in tweede klasse gekampt worden. Mits een volledige ploeg en enkele reserven zal Zemst hier zeker goed kunnen meedraaien en mogelijks zelfs meedingen naar de prijzen.

Bedankt aan de supporters en uiteraard ook aan de ploeg! Deze bestond uit: Siem Van Damme (-60kg), Pieter Van Geel (-73kg), Anton Peersman (-73kg), Joris Dewinter (-81kg), Niels de Wit (-81kg), Owen Marcelis (-90kg) en Ruben Vermeiren (+90kg).