Brons, Zilver én Goud voor Zemst! 🥇🥈🥉

Op het tornooi van Oud-Turnhout kwamen 3 judoka’s van Jigo-Tai Zemst in actie. Ze keerden met maar liefst 4 medailles naar huis!

Caro Casteels (U15, -57kg) mocht de spits afbijten voor Zemst. Ze kwam in een poule van 4 terecht en wist 1 wedstrijd te winnen. Hierdoor behaalde ze een bronzen medaille.

In de namiddag was het de beurt aan onze senioren. Anton Peersman (-73kg) kwam eveneens in een poule van 4 terecht. Hij won 2 wedstrijden waardoor hij zilver behaalde. Bovendien nam Anton ook deel in de open gewichtsklasse (waarin alle gewichten het tegen elkaar opnemen) later op de dag. Ondanks zijn 72,1kg lichaamsgewicht en ‘slechts’ blauwe gordel wist hij knap 7de van de 16 deelnemers te worden.

Owen Marcelis (-90kg) vocht, je raadt het al, ook in een poule van 4 deelnemers. Hij won al zijn wedstrijden en werd zo 1e. Net als Anton vocht ook hij nadien mee in de open klasse. Opnieuw won hij al zijn wedstrijden en werd hij dus opnieuw 1e!

4 medailles op 3 deelnemers, het had slechter gekund 😉. Proficiat aan onze judoka’s! We kijken al uit naar het provinciaal kampioenschap aanstaande zaterdag in Zaventem!