Callant Cup Dag 1. Jigo-Tai trok vandaag naar Sint-Truiden, waar dag 1 van de interclub categorie 4A georganiseerd werd. Ons team bestond uit: Siem Van Damme (-60kg), Pieter Van Geel (-66kg), Joery De Wandeler & Eric van Waeyenbergh (-73kg…), Joris Dewinter & Ruben Vermeiren (-81kg), Owen Marcelis & Alex Dangreau (-90kg) en Tim Rombauts en Niels de Wit (+90kg, met Niels die weliswaar nog geen 80kg weegt). De eerste tegenstander was Zele. Jigo-tai won met duidelijke 5-1 cijfers. Vervolgens werd er tegen Geetbets eveneens met 5-1 gewonnen. Normaal gezien zou de volgende tegenstander Berrevoesj worden, maar dit team had forfait gegeven, 6-0 dus. Ten slotte werd ook Genk opzij geschoven met 6-0. Een betere start van de interclub was nauwelijks mogelijk geweest. Als deze uitslag zich volgende week in Gent voortzet is Jigo-Tai kampioen en promoveren wij naar 3de klasse! Met dank aan alle aanwezige judoka’s en supporters. Het bestuur.